0Vare(r)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

OM JOHAN P JOHNSEN AS

Firmaet Johan P Johnsen har drevet import/en gros og detaljforretning i snart 53 år. Butikklokale og lager ligger på Holmen i Stavanger sentrum – nærmere bestemt i Nedre Holmegate 22 med inngang fra parkeringsplassen på Holmen. Vår bygning ligger forøvrig i samme rekke som det kjente restaurant- og konserthuset «De Røde Sjøhus».

Firmaet ble bygget opp på salg av produkter for oljefyring fram til oljekrisen i 1973. Etter dette kom det til nye produkter som peiser, ved- og koksovner, gassovner, griller og hytteutstyr. I de senere årene har vi også tatt inn gassvarmere for restaurant- og hjemmebruk og ikke minst de populære gass- og kombikomfyrene. Vi importerer også koks fra England.

Firmaet er ikke bundet til noen kjede, og står derfor fritt til å kjøpe inn de produkter vi mener gir best løsning når det gjelder pris og kvalitet, for våre kunder.

Vi har i over 20 år vært eneimportør til Norge for produkter fra franske Godin. Frankrike er det EU-landet hvor det selges mest ovner og peiser, og det er omlag 50 produsenter i dette markedet. Godin har vært produsent av komfyrer, ovner og peiser siden 1840. De fleste produktene er testet etter de nyeste sertifisertingskrav i EU, hvilket innebærer at du som kunde, får produkter som tilfredsstiller de strengeste krav til sikkerhet og forbrenningseffektivitet.

Vi ønsker deg velkommen her på våre hjemmesider – og ikke minst til hyggelig handel i butikken.